Рада 1: Дмитро Олександрович (боксер) Кудряшов: біографія, кар'єра і особисте життя

«Кувалда» - таким прізвиськом нагородили російського боксера першої важкої ваги Дмитра Кудряшова. І свою рингова кличку він з лишком виправдовує. На його рахунку понад 25 поєдинків, 23 з яких завершив нокаутом. Він буквально «вбиває» суперника на підлогу рингу.
  • Біографія: дитинство і юність
  • Кар'єра
  • Особисте життя

дмитро олександрович (боксер) кудряшов: біографія, кар'єра і особисте життя

Біографія: дитинство і юність

Дмитро Олександрович Кудряшов народжений 26 жовтня 1985 року в Волгодонську, що під Ростовом-на-Дону. У перший клас пішов в школу №22. Тоді і захопився спортом. Батьки привели Дмитра в секцію карате, коли йому було вісім років. Через п’ять років його помітив досить відомий в Волгодонську тренер з боксу Микола Тимофєєв. Уже тоді він виховавне одного покоління професійних боксерів.

  class= Так Кудряшов став займатися в спортивному клубі «Олімп-2». Досвідчений тренер не прогадав, коли зробив ставку на нього. Дмитро швидко прогресував і часто перемагав на турнірах міського та обласного масштабу. Трохи пізніше він зайнявся і рукопашним боєм.

Незабаром Дмитро перебрався в Мічурінськ, який славиться сильною боксерської школою. Там він зав’язав знайомство з Євгеном Мелехова. У той час він тренував ще одне юне обдарування - Артура Осипова. Згодом Мелехов став головним тренером Дмитра.

З 2004 року Кудряшов виступав в Ростові-на-Дону, захищаючи кольори клубу «Трудові резерви». Через чотири роки його призвали в армію. Дмитро віддавав борг Батьківщині в підрозділі оброни ВВ «Кобра, яке дислокувалося в місті Калач-на-Дону.

Після армії продовжив тренування на рингу. У 2011 році переміг на Всеросійському турнірі «Кубок Спартака». За це отримав звання майстра спорту. На його рахунку близько 150 боїв аматорського рівня. Дмитро програв тільки в 12-ти поєдинках. У тому ж році вирішив випробувати себе на професійному рингу.

Кар'єра

Перший бій в статусі професійного боксера Кудряшов провів 30 липня 2011 року. Дмитро з’явився на рингу під пісню «Кувалда» репера Діми Stereo. Поєдинок проходив в станиці Кущевська. Свого опонента, українця Олександра Охреєм, він хвацько поклав на лопатки в третьому раунді. Так почалася кар’єра Кудряшова, якого фахівці поспішили охрестити надією російського боксу.

Потім була низка перемог. І все з нокаутом. Восени 2012 року Дмитро завоював пояс чемпіона СНД і слов’янських держав за версією WBC. Через рік він відправив у нокаут знаменитого Шона Кокса - боксера з Барбадосу. У жовтні 2013 року стало світовим чемпіоном за версією GBU.

Дмитро не знав гіркоти поразки аж до листопада 2015 року. Тоді він програв бій нігерійцю Оланреваджу Дуродолу. Друга поразка Кудряшов зазнав у вересні 2017 року. Тоді він поступився кубинцеві Юніеру Дортікос.

Паралельно з боксерською кар’єрою Дмитро здобув вищу освіту. Закінчивши Донський державний технічний університет(ДДТУ), він став інженером. Після вузу працював «безпечники» на Ростовській АЕС.

Особисте життя

Дмитро Кудряшов одружений. Має доньку і сина. Своє особисте життя намагається не афішувати. Дружина і діти присутні майже на кожному його поєдинку.

  class=



Інший спосіб

Рада 2 : Євген Кудряшов: біографія, творчість, кар'єра, особисте життя
Радянський кіноактор, один з найбільш знімаються акторів 1950-х років

  • біографія
  • Фільмографія
  • Особисте життя
євген кудряшов

Біографія

Євген Ефімофіч народжений 22.03.1930 року. В кінці 40-х початку 50-х закінчив освіту в драматичному театрі. Потім недовго працював в театрі, після чого відправився в столицю.1954- Відбувся дебют Євгена Кудряшова в кінострічці, а середина 50-го року була вакантною актором на запрошення на ролі в кіно. Євгенія Юхимовича запрошували на ролі в якості виконавця ролей невихованих і грубуватих примірників. Був барвистим персонажем з вираженою експресією, і від цього дуже запам’ятався навіть по коротким відрізках фільму на знімальному майданчику. Кращі ролі: Юхим Ковров в радянському художньому фільмі “Полюшко - поле”, грав роль шофера вантажівки в художньому фільмі “Незвичайна подорож Ведмедика Стрекачёва”, грав роль полоненого зрадника Крижнёва в екранізації однойменного оповідання Михайла Шолохова “Доля людини”, виконував роль Івана Москальова в художньому фільмі “Кар’єра Діми Горіна”, грав роль Толика в художньому фільмі “Коли розводять мости”.

  class=

Євген Юхимович Кудряшов був одружений, в 1955 році у нього з’явився на світ син. Але в 1960-х Євген повністю кардинально поміняв спосіб життя, вирішив піти з кіно, і покинув сім’ю, змінив діяльність і став працювати Мозаичник. Що змусило прийняти таке рішення вже не дізнаємося. З знаменитого актора 50-х років перетворився в працівника овочевої бази. Згодом Євген Ефімофіч став вживати алкоголь у великих кількостях. Пішов з життя восени 1980 року в вересні, Євгену Кудряшову було 50 років.

  class=

Фільмографія

  • 1954 - Школа мужності" - солдат
  • 1955 - "Син" - перехожий
  • 1955 - "Земля і люди" - Костя Клюєв
  • 1956 - "Довгий шлях" - Ямшіцкій
  • 1956 - "Вони були першими" - Серж
  • 1956 - "Пісня табунника" - міліціонер
  • 1956 - "Полюшко - поле" - Юхим Ковров
  • 1956 - "Різні долі" - товариш по чарці Степана
  • 1957 - "Горі, моя зірка" - шахтар 7 - го ділянки
  • 1957 - "Катерина Вороніна" - Барикіна
  • 1957 - "Летять журавлі" - гість навечірці
  • 1958 - "Вітер" - зв'язковий червоних
  • 1958 - "Дівчина з гітарою" - ділянку самодіяльності
  • 1958 - "Іван Бровкін на цилінь" - Костя
  • 1958 - "Матрос з комети" - конкурсант
  • 1958 - "Юність наших батьків" - офіцер
  • 1959 - "Ванька" - м'ясник
  • 1959 - "Все починається з дороги" - робочий (немає в титрах)
  • 1959 Незвичайна подорож Ведмедика Стрекачёва " - шофер самоскида
  • 1959 - Отчий дім - колгоспник
  • 1959 - Перший день світу - старшина Зиков
  • 1959 - Пісня про Кольцове - епізод
  • 1959 - Соната Бетховена на
  • 1959 - Доля людини - полонений зрадник Крижнёв
  • 1959 - Теж люди - солдат середніх років
  • 1960 - Безсонна ніч - вітаю з квітами
  • 1960 - За межами міста - Василь
  • 1960 - Ровесник століття - епізодична роль
  • 1960 - Сергій - кіномеханік Олексій
  • 1960 - "Яша Топорков" - роль Саші
  • 1961 - "Кар'єра Діми Горіна" - Іван Москальов
  • 1961 - "Ніч без милосердя" - Брукс
  • 1962 - "Веселі історії" - дядя Гриша
  • 1962 - "Коли розводять мости" - грав Толика
  • 1963 -"Великий гніт" (новела «Гудок») - роль матроса

Особисте життя

Був одружений, від шлюбу є син





ЩЕ ПОЧИТАТИ